Shipping policy

Solu Design käsittelee saapuneet tilaukset yhden tai kahden (1-2) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. Tuotteemme lähetetään Helsingistä. Solu Design kuriirina toimii Posti.


Lähetämme lähetystunnuksen automaattisesti sähköpostitse, kun tilaus on lähetetty. Näin pääset seuraamaan lähetystäsi Postin lähetyksenseurannan kautta seurantatunnusta käyttäen. 


Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Solu Design-verkkokaupan asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun Contact.soludesign@gmail.com.


Solu Design pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa. 

-

Verkkokaupan asiakas hyväksyy, että hänen luovuttamiaan tietoja voidaan käsitellä Verkkokaupan palveluiden ja toiminnan hoitamista varten. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen.

Nämä sopimusehdot sisältävät Solu & Co Oy:n (jäljempänä ”Solu Design”) Solu Designin- verkkokaupan (jäljempänä ”Verkkokauppa”) käyttöä koskevat ehdot sekä tuotteiden tilausta, toimitusta, peruuttamista ja palauttamista koskevat ehdot. Rekisteröityessään Verkkokaupan asiakkaaksi tai tilatessaan tuotteita Verkkokaupasta käyttäjä (jäljempänä ”Asiakas”) hyväksyy Verkkokaupan ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

 

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to wish listBrowse the wish listRemove from wish list
Shopping basket

Your shopping cart is empty.

Go back to the store