Refund policy

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu asiakkaan erityistoivomusten mukaisesti tai joissa on kaiverrus. Palautusoikeus ei myöskään koske verkkokaupassa tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita.

Solu Design voi vapautua takuuajan vastuusta, mikäli voidaan osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai hoidosta tai muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta.

Asiakkaan on ilmoitettava tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun asiakas havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Solu Designin asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Verkkokauppa palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa.


Ennen vaihtoa tai palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme contact.soludesign@gmail.com. Palauttamisesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.


Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet kun:

  • tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun contact.soludesign@gmail.com 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Solu Design-verkkokaupan palautus ohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta
  • tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa
  • tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen

Näin teet tuotepalautuksen

  1. Ilmoita palautuksesta Solu Design-verkkokaupan asiakaspalveluun contact.soludesign@gmail.com
  2. Käsittelyn nopeuttamiseksi otsikoi viestisi Tuotepalautus / Tilausnumero tai Tuotevaihto / Tilausnumero
  3. Pakkaa tuote alkuperäiseen pakkaukseen kaikkien sen mukana toimitettujen osien kanssa. Pakkaa lähetys huolellisesti. Kirjoita paketin päälle palautuksen vastaanottajan tiedot:

Solu & Co Oy

Teollisuuskatu 26 B 62

00520 Helsinki

FINLAND

 

Solu Design pidättää oikeuden periä asiakkaalta tuotepalautuksesta Solu Design:ille aiheutuneet kustannukset, jos palautus on tehty näiden ehtojen vastaisesti.

 

Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to wish listBrowse the wish listRemove from wish list
Shopping basket

Your shopping cart is empty.

Go back to the store